logo100x500

facebook
youtube
instagram
© 2021 Bend za vjenčanja i zabave - Grande

Bend za vjenčanja, maturalne, krštenja i zabave
info@bendgrande.com
 

bend-za-vjencanja-grande-07-2020-pic-02bend za vjencanja bolero (12)bend za vjencanja bolero (16)bend za vjencanja bolero (17)bend za vjencanja bolero (21)image-213image-667image-531image-73image-853
mdu03891

Bend za vjenčanja - Grande

Mi smo profesionalni bend za vjenčanja, rođendane, maturalne zabave, fešte i sve ostale prigode. Šestero glazbenika okupljeni samo radi jednog cilja - uveseliti i zabaviti Vas. Sviramo baš sve te ćemo sa svojim šarolikim repertoarom ispuniti svačiji ukus. Harmonikaš, pjevačica i pjevač Vas može uvesti u dobru atmosferu dolazeći za vaš stol. Prema Vašim željamai izvodimo repertoar pjesama koji Vi želite (cca 500 pjesama). Pogledajte i poslušajte što Vam sve nudimo i kontaktirajte za sve vrste info.

Uvijek ste dobrodošli na našim probama u Zagrebu (City Center one West). 

boleroarija2
image-433
image-988

Naša grupa

Repertoar pjesama
Band za vjenčanja i zabave - Grande

Naša grupa specijalizirana je kao bend za vjenčanja, a ovisno o vašim mogućnostima i željama, na vašem vjenčanju možemo nastupiti kao grupa, kao trio ili kao duo. Bez obzira za koju se opciju opredijelili, garantiramo vam odličnu glazbu i nezaboravan provod za vas i za sve vaše cijenjene uzvanike. Još od 2000. godine kada je bend osnovan kao trio, nastupamo na svadbama i zabavama diljem Hrvatske a o našoj kvaliteti i profesionalnosti mogu vam posvjedočiti brojni bračni parovi na čijim smo vjenčanjima podizali atmosferu.  ​

Naš repertoar za vjenčanja sastoji se od domaćih i stranih pjesama različitih stilova glazbe. Repertoar je u svakom slučaju personaliziran za vaše vjenčanje i prilagođen vašim željama i željama vaših gostiju te nije limitiran dužinom setova. Pjesme koje izvodimo sastavljene su od domaćih tradicionalnih i zabavnih hitova, starogradskih pa sve do evergreen poslastica, koje  u svakom trenutku prilagođavamo atmosferi. Uobičajeno je da ne postoji unaprijed određeni redoslijed pjesama jer se bend u svakom trenutku spreman prilagoditi plesačima i njihovom ritmu. Takav pristup omogućava odličan sklad nas kao muzike i vaših gostiju, a samim time je osigurana i vrhunska zabava i dobro raspoloženje svih uzvanika. ​

Vjenčanja u Splitu, Zagrebu, Zadru, Dubrovniku … Sviramo gdje god nas pozovete!​ Dugi niz godina što profesionalno nastupamo kao bend za vjenčanja, svirali smo u raznoraznim gradovima i mjestima, od Zagreba, Splita, Zadra, Dubrovnika, Šibenika, Omiša pa sve do manje poznatih mjesta na otocima i u Dalmatinskoj zagori. Sviranje na svadbama za nas nije hobi i usputno zanimanje već profesionalna usluga visoke kvalitete za koju vam garantiramo da ćete biti zadovoljni cijenom koju platite. Kvalitetu naše svirke možete provjeriti i uživo na nekom od prigodnih događaja na kojima nastupamo. Slobodno nas kontaktirajte za sve vrste upita i informacija, rado ćemo se odazvati vašem pozivu i nastupiti gdje god vi želite i gdje nas god pozovete. 

 
Liste pjesama: pop rock, svatovske, tamburaške, rock, narodne i strane pjesme za vaše vjenčanje.

Bend na Facebook-u

Kako izabrati pravi bend za vjenčanje?

Odabir pravog banda koji će najvažniji dan u vašem životu učiniti nezaboravnim je samo naizgled lagani posao. Nekoliko korisnih savjeta, za koje se nadamo da će vam olakšati izbor, donosimo vam na stranici „Savjeti za mladence“. Otkrijte što sve trebate znati i pripremiti prije nego se definitivno odlučite za band koji će svirati na vašem vjenčanju!

Fotografiranje i snimanje vjenčanja

Fotograf za vjenčanje i snimatelj vjenčanja su vrlo bitna stavka prilikom planiranja vjenčanja. Ipak će sve to što organizirate oni zapisati na kvalitetan i kreativan način. 
Weddings Record Team je mladi stručni tim ljudi koji se bavi sa fotografiranjem i snimanjem vjenčanja. Pored klasičnih opcija, imaju u ponudi i snimanje dronom kako bi vaš video vjenčanja izgledao filmski!
 
Ukoliko tražite fotografa i snimatelja za vjenčanje, svakako se obratite ovoj ekipi koja će ispuniti sva vaša očekivanja!
fotografzavjenanje-bendzavjenanje
Come creare un sito web con Flazio